Over ons

Streetfood

Streetfood op iedere hoek, cocktailcars, riksja’s waar saté´s op werden gebakken... als er wel een beginpunt was waarop ik besloot om zelf te stappen in de wereld van foodtrucks, dan was het wel tijdens mijn reis door Azië in 2009. De pure en eerlijke manier waarop alles voor je neus wordt bereid, sprak mij erg aan; je raakt gelijk hongerig van de geur en het is de meest tastbare manier van eten bereiden.

Drie maanden later na die vakantie was het een feit: de eerste truck werd gekocht en er volgden snel drie anderen. Ik ging mij ook steeds meer toeleggen op aankleding van de catering op evenementen en zette een netwerk op van partnerfoodtrucks die mij konden helpen als ik iets niet in mijn assortiment had zitten en vice versa.

Anno nu

Tegenwoordig ziet het horecalandschap in Nederland er heel anders uit dan in 2009 en is de foodtruck van vaste waarde geworden. Desondanks haal ik nog steeds een enorme kick uit het verrassen van mensen door buiten de standaard kadertjes te werken en een onvergetelijke avond voor te schotelen. Het ‘wow-moment’ is voor mij heilig, we blijven met Rolling Events vernieuwen en zullen nieuwe concepten blijven bedenken en uitvoeren.

Hap je mee?

Eric de Bont.

NatuurlijkDemoLekker

Bezoekadres

e info@rolling-events.nl
m 06-43974640
17253333
BTW NL152306535B01

Follow us

Contact

Naam(*)
Ongeldige invoer

Organisatie
Ongeldige invoer

Email adres(*)
Ongeldige invoer

Opmerking(*)
Ongeldige invoer

Impressie video